Florence and the Machine imponerar igen!

Som ni kanske har märkt så har jag en tendens att verkligen uppslukas av nya upptäckter. Jaga upp mig, uttrycka mig euforiskt och ösa lovord över det jag tipsar om. Nu händer det igen, bara så ni är förberedda.

Det senaste i kategorin Marcus tjejlyssnar ihjäl sig kommer i och med Florence and the Machines nya singel What the water gave me. Det är något som direkt fångar mig, redan i första refrängen och såna låtar brukar man snabbt tröttna på men trots att jag lyssnar och lyssnar så biter den sig kvar. Efter att Sverige helt verkar ha missat briljanta debut-albumet Lungs måste man nu vakna och inse att det är något stort på gång här!

Notera även att Florence i videon påminner om en mix av Tori Amos och Christine McVie i Fleetwood Macs video till Little lies.

http://www.youtube.com/watch?v=am6rArVPip8

Comments are closed.