om

Det var en gång ett Fanzine som hette "Järntumör". Järntumör gavs ut av den lokala musikföreningen MF Järnrör och bevakade Sollefteås då ganska sprudlande musikliv. Till en början medverkade jag ganska sporadiskt med recensioner på lokala arrangemang men blev sedan betrodd uppgiften att verka som redaktör.
Sporrad av utmaningen började jag skriva på ett evighetsnummer som aldrig såg dagens ljus. Intressent för livemusik och eget skapande började efter ett tag långsamt dö ut och Sollefteå förvandlades till ett discodansande coverbandsgetto. I och med det dog mitt intresse för MF Järnrör och Järntumör lades på is. När jag till slut blev smart (nåja) och insåg att en nättidning var det enda rätta så hade jag ju en god grund att stå på eftersom en rad artiklar och recensioner redan var skrivna men aldrig använda.
Vad är då tanken med Misantropen 2002? Ja, jag vet inte riktigt men jag är väldigt sugen på att skriva igen och någonstans finns hoppet att Misantropen ska fungera som ett forum för de stackare som fortfarande harvar på. Med andra ord: Skicka era demos och bandlänkar så ska vi på tidningen recensera för brinnande livet. Hoppet är det sista som överger en! Nu kör vi igång!

JM

Redaktör:
Jonas Magnusson (JM)
Webbansvarig samt viss korrektur:
Anders Bohm (AB)
Skribenter:
Anna Berglund (AA)
Andreas Gabrielsson (AG)
Klara Ledin (KL)
Marcus Nordlund (MN)
Jenny Renglin (JR)
Linda Sundberg (LA)
Per Åhman (PÅ)
Tidigare skribenter:
Lisa Stande (LS)
Peder Tjernberg (PT)
Emil Våhlström (EV)
Josefin Karlsson (JK)
Kontakta misantropen

 

© misantropen

webbslav